Partner: Boogie Down


boogie downPeace, love, unity en having fun: de definitie van hiphop en dé basis van Boogie Down Dance Center! Bij Boogie Down is iedereen welkom die wil genieten van dans. Voor alle leeftijden en alle niveaus staan onze enthousiaste en creatieve docenten klaar. Verschillende mensen bij elkaar brengen, van elkaar laten leren en de passie en het plezier laten delen. Dat is waar we voor staan. En dat kan alleen in een relaxte huiselijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Waar dansers zichzelf kunnen zijn en elkaar aanmoedigen. Op recreatief niveau en voor wie dat wil en kan op het allerhoogste niveau.

Dit schooljaar gaat de ABBO een samenwerkingsverband aan met dansschool Boogie Down. Het komende schooljaar gaan de groepen 1-2, groepen 6 en groepen 7 aan de slag met het volgen van een dansworkshop. Alle groepen krijgen een reeks van 4 lessen onder de reguliere gymtijden.

Het doel is om de kinderen in contact te brengen met de verschillende dansstijlen en voornamelijk het plezier van dansen te laten beleven.

Daarnaast wordt bekeken hoe ABBO en dansschool Boogie Down in de toekomst nog beter en intensiever kunnen samenwerken. Te denken valt aan: ondersteuning op wederzijdse open dagen, PR materialen (folders, flyers en posters), ondersteuning tijdens grote activiteiten in en rondom Bergen op Zoom (braderie, nationale sportweek, etc.).

Boogie Down Dance Center

De Boulevard Noord 12
4617 HD Bergen op Zoom
T: 06 28 479 975
E: info@boogiedownboz.nl
www.boogiedownboz.nl