Algemene School Oost


NATUURLIJK! sfeer, samenwerking en resultaat!
 
 
Gijs-ABBO-School-Oost-_GPF7967-hiresBrede school Oost onderscheidt zich van andere scholen in Bergen op Zoom en de  regio door op een bijzonder manier aandacht te schenken aan natuur- en milieu educatie. Onze basisschool vormt samen met haar samenwerkingspartners een volwaardige brede school in wijk Oost, met onderwijs en opvang onder één dak voor uw kind van 0 tot 12 jaar.
Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang worden verzorgd door Kinderopvang Mamaloe.
We bieden peuterspeelzaalwerk in samenwerking met Stichting Peuterspeelzalen Bergen op Zoom. Daarnaast is er peutergroep de Proeftuin. In peutergroep de Proeftuin wordt uitgegaan van het concept natuur en milieu.
 
 
Een goede sfeer op school is belangrijk. In een goede sfeer kunnen kinderen, maar ook leerkrachten optimaal werken, zodat elke individuele leerling op zijn/haar niveau het best mogelijke resultaat boekt. Een goede samenwerking gebaseerd op respect en vertrouwen in elkaar is daarvoor de basis. Onze school kenmerkt zich door een goede sfeer in alle geledingen. Na een intake horen we vaak terug dat werkelijk voelbaar is dat er een bijzondere sfeer heerst. Ouders voelen direct de openheid die er is naar elkaar.
Onze school is dit schooljaar uitgeroepen tot Biologie Plus School.
 
 

Gijs-ABBO-School Oost-_GPF8347-hiresOnze school is de afgelopen jaren prima onderhouden en biedt veel ruimte in het hoofdgebouw en de dependance. Omdat groeneducatie heel belangrijk is op onze school is er bewust veel groen op de pleinen rondom de locaties aangebracht. Dit is ook de reden dat er als afscheiding van de terreinen gekozen is voor hagen in plaats van hekwerken. Op de dependance is de kinderopvang en de peuterspeelzaal gesitueerd en is het buitenterrein specifiek ingericht op de onderbouwgroepen. We zijn trots op de groene en natuurlijke uitstraling van onze school!

Onze speerpunten:

 

Downloads:

Klik hier voor de schoolgids: Schoolgids Oost

Algemene gegevens:

Algemene School Oost

Kardinaal de Jonglaan 10

4624 ES Bergen op Zoom

T: 0164 236436

E: school@schooloost.nl

W: www.schooloost.nl