ABBO-SCHOLEN KRIJGEN 150 COMPUTERS!


Dankzij Stichting Samen Werken zijn de ABBO-scholen 150 computers rijker! De vijf ABBO-scholen uit Bergen op Zoom (Krabbenkooi, School Oost, de Aanloop, de Rode Schouw en de Montessorischool) zijn heel blij met dit enorme aantal. Hiermee kunnen de verouderde computers weg en kunnen de leerlingen gebruik maken van computers waarop Windows 7 kan draaien. Het ICT-onderwijs op de scholen krijgt hierdoor een extra kwaliteitsimpuls en  kunnen de leerlingen van de nieuwste digitale methodes gebruik maken.

De ABBO-scholen en Stichting Samen Werken maken beide onderdeel uit van Samen in de Regio. In dit samenwerkingsverband wordt zoveel mogelijk gezocht naar manieren om elkaar te helpen zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Zonder deze bijdrage van Stichting Samen Werken was het nooit gelukt om in één keer 150 computers te vervangen op vijf scholen. Dit is dan ook een mooi voorbeeld om te laten zien welke maatschappelijke winst behaald kan worden door samenwerking!

De feestelijke overhandiging van de 150 computers door wethouder Yvonne Kammeijer vond vandaag plaats op basisschool de Rode Schouw in Halsteren. Ook de leerlingen van de leerlingenraad van basisschool de Rode Schouw waren hierbij aanwezig.

450

216

Facebook

Twitter