Leerlingen vertellen over de Leerlingenraad op de Rode Schouw


Ik vind de leerlingenraad leuk omdat je samen dingen kunt bespreken en het gezellig is om samen te zijn. Je mag ook dingen beslissen en je krijgt drinken en stroopwafels. Dat was wat ik vind van de leerlingenraad.

Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat je mag meebeslissen. En je mag nieuwe ouders rondleiden in de school. We hebben voor elkaar gekregen dat we een eigen chillplek hebben. De leerlingenraad zorgt er ook voor dat de leerlingen ook een mening kunnen geven.

Hallo, wij zijn Joy en Milou. Wij zaten vorig jaar in de leerlingenraad en we vonden het erg leuk om er in te zitten omdat er echt naar je ideeën geluisterd wordt. De ideeën moeten natuurlijk wel redelijk zijn, maar als ze redelijk zijn wordt er nog eens goed naar gekeken. En vaak ook uitgevoerd! Kortom: de leerlingenraad van de Rode Schouw is erg leuk!

De leerlingenraad leek ons wel leuk en we wilden meer te weten komen. We moeten mensen rondleiden door de school en er van alles over vertellen. We vergaderen met z’n allen, de kinderen van de leerlingenraad en de directrice, over de plannen van de school.